16 Feb 2012

The best Birthday present ever

Next Tuesday is my birthday and I got from Thomas the best early birthday present ever: A weekend in Sicily! Yaaay!!

The plans for the weekend are still secret, all I know is that we'll take the plane tomorrow to Palermo and that we are going to eat lots of cannoli siciliano: ricotta mixed with chocolate and wrapped in a fried pastry roll... oh! my... I truly think that this kind of stuff should be forbidden!

from here

I asked to my Italian colleagues what should we do in Sicily, the answer was unanimous: we must try cannoli. Who cares anyway about monuments, museums and cathedrals, right?
Therefore, my mission for this weekend is to have fun and look for the best cannoli in Palermo (and report about it on Monday).

By the way, my colleagues also told me that Sicily is like the Bronx of Italy... just in case I am going to take this with me:


My dear friends from Finland gave it to me as a farewell gift when I moved to Italy (that must be the second best resent ever!), it's about time that I take it into use.

Have a nice weekend!!!

2 comments:

 1. Hola Alba!

  No se com he anat a parar al teu blog, i tot i que no parlo anglès m'he donat una volta i m'encanta!

  Per cert he vist les fotos de la teva boda i són espectaculars. I no puc deixar de preguntar-te d'on és el vestit, és molt bonic i estic buscant el vestit perfecte i el teu ho era.

  Per cert el meu nom és Meritxell!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hola guapa

   Moltes mercis!! Doncs el vestit me'l vaig dissenyar jo i una amiga meva de Helsinki que fa disseny de moda el va cosir i jo em vaig fer el cinturó i el tocat del cabell.
   Es una pena que suposo que Finlandia et queda una mica lluny :-(

   Pero mira aquesta dissenyadora de Canet de Mar http://www.immacle.com/menuprincipal.htm que te vestits per l'estil. Jo vaig estar provant-me alguns i te coses precioses de veritat, a més que si tens alguna idea et pot fer un a mida. La noia que els fa es super maca.
   L'únic problema es que com que son tots fets a mida i amb teles super maques, es sortien bastant del meu pressupost (entre 1500 i 2500 euros, depenent del vestit), sino m'he l'hagués comprat allà seguríssim, perque eren increibles!

   Se que no es gens fàcil de trobar un vestit que no es el típic de princesa, així que ojalá tinguis sort amb la recerca!! si necessites més informació del vestit o del casament envia'm un e-mail (ohmycake.helsinki@gmail.com) i estaré encantada d'ajudarte!

   Un peto!!

   Delete

Note: only a member of this blog may post a comment.